Меню сайту
РЕКЛАМА



Наше опитування
Дизайн сайту
Всего ответов: 36
Головна » 2009 » Вересень » 25 » Інноваційне колесо від Michelin (9 фото)
16:20
Інноваційне колесо від Michelin (9 фото)

У сучасних автомобілях, не дивлячись на постійне вдосконалення технологій, застосовуються все ж таки старі, чи не архаїчні елементи. Мова йде про колеса. Так, звичайно ж, матеріали сучасні, конструкція колеса теж вдосконалена. Але принцип дії все той же - надуваємо камери, які захищені покришками, і їдемо. Фахівці з компанії Michelin придумали нову конструкцію колеса для автомобіля, яке значно полегшить існування автомобіліста.

Вся річ у тому, що ці колеса не потрібно качати і підкачувати - в них взагалі не передбачена наявність камер. У конструкції цих коліс передбачені осі з поліуретану, стійкого до ударів і вібрації. Деталі компанією не повідомляються, є тільки картинки.


Переглядів: 2117 | Додав: by-soft | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 by-soft  
0

3 Мудрець  
0
продай жигуля, купи колесо )

2 Travis  
0
А вони на Жигуля підійдуть??????????????

1 Igor  
0
Прикольно wacko

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Привіт: Гость

Повідомлення:

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка
зареєструйтесь або
авторизуйтесь!
Наша кнопка
Корисні програми
Друзі сайту
html counterсчетчик посетителей сайта
Зимна Вода - портал нашого села! Програми, українізації, медіа та спілкування на одному порталі! Каталог україномовних сайтів Сайт для справжнього Українця тест скорости интернета Янів Івано-Франкове Skype-TUSOFFKA Sjogodni.org.ua | СЬОГОДНІ в історії | вагомі ПОДІЇ історії, ВІДКРИТТЯ, видатні люди, море цікавостей...
Copyright MyCorp © 2024