Меню сайту
РЕКЛАМА



Наше опитування
Яким антивірусом користуєтесь?
Всего ответов: 48
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Внаслідок катастрофи на залізничному переїзді в Дніпропетровській області загинули, за останніми даними, 43 людини, зокрема троє дітей.
22:25
Внаслідок катастрофи на залізничному переїзді в Дніпропетровській області загинули, за останніми даними, 43 людини, зокрема троє дітей.

За останньою оперативною інформацією в трагедії на Дніпропетровщині 43 особи загинуло, в тому числі 3 дітей. 7 постраждалих перевезено в лікарню Дніпропетровська, ще троє постраждалих – нетранспортабельні і залишаються в реанімаційному відділенні Марганської лікарні.

 
На місці НС працює близько 130 рятувальників та 180 співробітників МВС.
На місці події перебував Президент України Віктор Янукович, Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв, т.в.о. міністра МНС України Михайло Болотських та міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко.
Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва у місті Марганець проходить спеціальне засідання державної комісії з надзвичайних ситуацій.
Ситуація знаходиться під контролем МНС. На місці події перебуває т.в.о. Міністра МНС Михайло Болотських.

Рахунок для благодійних внесків постраждалим у трагедії:

№ 35428025000278

код 03192193

МФО 805012

ГУ ДКУ в Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ.

О 9:25 12-го жовтня поблизу с. Максимівка Нікопольського району Дніпропетровської області на нерегульованому залізничному переїзді перегону Марганець – Нікополь (116 км. залізної дороги Кривий Ріг-Запоріжжя) сталося зіткнення маневрового локомотива з пасажирським автобусом «ЕТАЛОН».

Переглядів: 1664 | Додав: by-soft | Теги: області, катастрофи, залізничному, На, загинули, переїзді, Внаслідок, Дніпропетровській, останніми, за | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Travis  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Привіт: Гость

Повідомлення:

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка
зареєструйтесь або
авторизуйтесь!
Наша кнопка
Корисні програми
Друзі сайту
html counterсчетчик посетителей сайта
Зимна Вода - портал нашого села! Програми, українізації, медіа та спілкування на одному порталі! Каталог україномовних сайтів Сайт для справжнього Українця тест скорости интернета Янів Івано-Франкове Skype-TUSOFFKA Sjogodni.org.ua | СЬОГОДНІ в історії | вагомі ПОДІЇ історії, ВІДКРИТТЯ, видатні люди, море цікавостей...
Copyright MyCorp © 2024